Open Dagen op het voortgezet onderwijs in Almere Buiten

Algemeen

BUITEN - Woensdag 21 januari 2015 is het Open Huis op het Montessori Lyceum Flevoland. Tussen 16.00 en 19.00 uur kunnen ouders en leerlingen die geïnteresseerd zijn in voortgezet Montessori-onderwijs de sfeer proeven op deze jonge school in Almere Buiten.
Zaterdag 24 januari 2015 staan tussen 10.00 en 13.00 uur de deuren van het Oostvaarders College en Buitenhout College open voor geïnteresseerde ouders, leerlingen en overige belangstellenden.


Tijdens deze Open Dagen (Open Huis op MLF) kunnen de leerlingen en hun ouders een kijkje achter de schermen nemen, proeflessen volgen, demonstraties bijwonen en vragen stellen aan docenten en overige medewerkers.
De scholen zijn die dagen voor belangstellenden in bedrijf. De bezoekers kunnen alles te weten komen over het onderwijs op de verschillende scholen. Er zijn rondleidingen, kijk- en doe-activiteiten.
Voorafgaand aan de Open Dag vindt donderdagavond 22 januari 2015 van 19.00 tot 20.30 uur een informatieavond over de vmbo-bovenbouw-opleidingen op het Oostvaarders College plaats.

Over de scholen

Het Montessori Lyceum Flevoland is een school voor mavo, havo en vwo. Voor meer- en hoogbegaafde leerlingen bestaat er op deze school de mogelijkheid om het vwo in vijf jaar af te ronden. De school is te vinden aan de Ambonstraat 5.
Het Oostvaarders College is een school voor havo, atheneum en gymnasium en bovenbouw vmbo en is gelegen aan de A. Boekenweg 3.
Het Buitenhout College is een school voor vmbo bbl, kbl en tl en is gehuisvest aan de Amonstraat 2.
Meer informatie en het programma van de Open Dagen is te vinden op de websites van de scholen; www.mlfalmere.nl, www.ovc.nl en www.buitenhoutcollege.nl

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto