Informatieavonden op het OVC, BHC en MLF

Algemeen

BUITEN – Wie kennis wil maken met het onderwijs op het Montessori Lyceum Flevoland, Buitenhout College of Oostvaarders College, is volgende week van harte welkom tijdens de informatieavonden van de drie middelbare scholen in Almere Buiten.


Maandag 24 november kunnen ouders van groep 8 leerlingen zich laten informeren over het onderwijs op het Montessori Lyceum Flevoland, school voor mavo, havo en atheneum.
Dinsdag 25 november is het de beurt aan het Buitenhout College. Deze school stelt tijdens de informatieavond haar deuren open voor zowel ouders als toekomstige vmbo leerlingen. Voor leerlingen zijn er leuke workshops.
Tot slot kunnen geïnteresseerde ouders en hun kinderen uit groep 8 op donderdag 27 november een bezoek brengen aan de informatieavond havo/vwo op het Oostvaarders College. Leerlingen kunnen workshops volgen, waarvoor zij zich via de website moeten inschrijven.
Alle informatieavonden beginnen om 19.30 uur. Meer informatie: www.mlfalmere.nl, www.buitenhoutcollege.nl en www.ovc.nl.

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto