Afbeelding
Almere DEZE WEEK

Nieuw rugbyveld voorzien van rugbypalen

Algemeen

SPORTPARK FANNY BLANKERS-KOEN – Op het nieuwe speelveld van Rugby Club Bulldogs Almere zijn vorige week de karakteristieke hoge rugbypalen geplaatst. Een bijzonder moment voor de eerste en enige rugbyclub in Flevoland. RC Bulldogs Almere gaat zomer 2014 verhuizen van Wierdenpark in Haven naar het grootste sportpark in Almere, het Fanny Blankers-Koen Sportpark in Stad.


De club krijgt op de nieuwe locatie een wedstrijdveld met de maximale maatvoering zodat hier ook internationale wedstrijden gespeeld kunnen worden. Het veld op het Wierdenpark voldeed niet aan die eisen. De komende maanden wordt het clubhuis met een kantine en kleedkamers gebouwd.
Door deze belangrijke investering in de rugbyclub zal mogelijk worden wat RC Bulldogs Almere nastreeft; het duidelijk op de kaart zetten van rugby in Almere en in Flevoland. Het belangrijkste accent gaat liggen op de specifieke begeleiding en ontwikkeling van de enorm sterk groeiende jeugdafdeling. Het tweede belangrijke aandachtsveld is om het eerste team van de senioren te laten doorstromen naar de Eerste Klasse, nationaal nivo, en later naar de Ere Klasse. In het kielzog daarvan wordt hard gewerkt om een kwalitatief sterk tweede development-team op te zetten.
Meer informatie is te vinden op: www.rcbulldogs.nl.

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto