Afbeelding
Almere DEZE WEEK

Almeerder organiseert 20 september ska-festvial in De Meester“Authentieke livemuziek zit bij mij zó diep”

Algemeen

ALMERE - Met Nederlandse bookings van onder andere de Amerikaanse zanger Cas Haley, de Engelse band Cartoon Violence en de Australische band The Resignators heeft Orson Vloedbeld het maar druk. De 23-jarige Almeerder heeft met zijn bedrijf Afterbeat Entertainment een missie: onbekende (livemuziek) bekend maken. Op vrijdag 20 september organiseert hij een kleinschalig ska-festival in De Meester.


Het is voornamelijk de ‘passie en puurheid van muziek’ die de Almeerder met zijn werk wil overdragen. “Ik wil jongeren meer naar livemuziek laten luisteren. Authentieke livemuziek zit bij mij zó diep!” Momenteel staan er veel ska-bands geboekt via Orsons bedrijf, maar het is geen vast gegeven om alleen artiesten uit dat genre te boeken. “Ik switch in muzieksoorten”, zegt Orson. “De Amerikaanse soul-artiest Bruce James bijvoorbeeld heb ik bekend gemaakt in Europa. Zo heb ik ook een tijdje veel rock gehad.”
Vloedbeld heeft grote plannen in Almere. “Ik wil hier in 2015/2016 het grootste festival van Nederland organiseren waar onbekende, nationale en internationale artiesten een podium krijgen. Want livemuziek is groter dan Almere.”

Ska-festival

Poppodium De Meester aan de Rentmeesterstraat 2 organiseert samen met Afterbeat Entertainment vrijdag 20 september een kleinschalig ska-festival. Vanaf 20.00 uur met optredens van Cartoon Violence, de Almeerse band Shakedown 8 en Mr Wallace.
Vrijdag 16 augustus om 17.00 uur treedt The Resignators op in Platenhuis ’t Oor aan de Brouwerstraat 10.
Afbeelding
Woning Oldewierde gesloten na vondst drugs en wapens Algemeen 21 uur geleden
Centrum Haven. (Archieffoto: Rien Moolhuizen)
Miljoenen van Rijk voor verduurzaming huizen en een veiliger centrum Haven Algemeen 15 mei, 14:16
Koning Willem-Alexander. (Archieffoto: Paul Tolenaar)
Koning opent nieuwe locatie technologiebedrijf Aalberts in Almere Algemeen 15 mei, 13:51

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto