Afbeelding
Almere DEZE WEEK

Spelers B2-junioren FC Almere in het nieuw gestoken

Algemeen

SPORTPARK DE MARKEN – De spelers van B2-junioren van FC Almere zijn volledig in het nieuw gestoken door ASECA Automotive en Autoschade De Vaart. “Wij zijn hier heel erg blij mee”, zegt trainer Rob Bouma.


De spelers hadden nog geen wedstrijdtenue.”Meestal krijg je van een sponsor alleen een tenue. De spelers waren blij verrast dat ze ook nog een traningspak, sweater en sporttas kregen. Daarbij prijkt de foto van het team ook op twaalf bestelwagens van ASECA Automotive en Autoschade de Vaart. We zijn onze sponsoren dan ook erg dankbaar!”, vertelt Bouma enthousiast.
Het team B2-junioren bestaat uit 17 spelers van 15 en 16 jaar. “De helft van het team is nieuw. De spelers moeten nog aan elkaar wennen. Helaas hebben we de eerste twee wedstrijden van het seizoen verloren. Maar we moeten nog groeien en we gaan de komende tijd aan de minder sterke punten van het team zoals speltechniek en inzicht werken.”
Spelplezier staat bij het team voorop. “De spelers gedragen zich op het veld. Respect voor elkaar, de tegenstander en de scheidsrechter vinden wij erg belangrijk”, besluit Bouma.

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto