Afbeelding
Almere DEZE WEEK

Almeerder leidt A1 junioren naar de overwinning

Algemeen

ALMERE- De A1 junioren van HSV De Zuidvogels in Huizen zijn onder leiding van de Almeerse trainer/coach Michel Strating kampioen geworden. Het team speelde vorige week dinsdag in Blaricum de beslissende wedstrijd tegen BVV Blaricum en won met 3-1.


De 24-jarige Strating, die werkzaam is als media-adviseur bij deze krant, spreekt van een geslaagd seizoen. “We hebben dit seizoen maar één wedstrijd verloren, vijf wedstrijden gelijk gespeeld en de overige wedstrijden allemaal gewonnen.”
Het team bestaat uit zestien jongens in de leeftijd van zeventien tot negentien jaar. “Het team speelt al jaren samen. De sfeer is positief en de samenwerking is goed. Het zijn jonge jongens die soms wat eigenwijs kunnen zijn, maar over het algemeen hebben ze veel voor elkaar over. Volgend jaar zullen er uit dit team zelfs twee A-junioren doorstromen naar het eerste elftal. Dat vind ik echt geweldig!”, vertelt Strating enthousiast.
Strating heeft een aantal jaren verschillende jeugdteams in Almere getraind. Sinds een aantal jaar is hij werkzaam in Huizen, eerst bij SV Huizen en nu bij de HSV. Door de overwinning promoveert het team volgend seizoen naar de hoofdklasse.

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto