(Foto: Almerecity.nl)
(Foto: Almerecity.nl)

Almere City FC organiseert condoleance-avond voor afscheid Jergé Hoefdraad

Algemeen

ALMERE - Almere City FC organiseert op woensdag 11 augustus een condoleance-avond voor iedereen die afscheid wil nemen van Jergé Hoefdraad. De voormalig Almere City-speler overleed vorige week aan zijn verwondingen nadat hij was neergeschoten in Amsterdam.

Op site van Almere City FC is te lezen dat de familie van Jergé Hoefdraad dankbaar is voor de vele steunbetuigingen. In deze moeilijke tijd willen zij iedereen de kans geven om hun eigen manier afscheid te nemen. Almere City FC organiseert hiervoor, op wens van Jergé’s vriendin Sharmayne, een condoleance-avond. Op woensdag 11 augustus van 18:00 tot 20:00 uur is het Yanmar Stadion geopend. Er bestaat de mogelijkheid om bloemen te leggen en om het condoleanceregister te tekenen, dat na afloop wordt overhandigd aan de familie.
Op deze avond zijn de huidige coronamaatregelen nog van kracht, daarom wordt iedereen gevraagd de anderhalve meter maatregel te respecteren. Vanwege de verwachte drukte vraag Almere City FC iedereen om zoveel mogelijk op de fiets te komen.

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto