(Foto: Fred Rotgans)
(Foto: Fred Rotgans) Fred Rotgans

City Dressing in Almere Haven

Algemeen

HAVEN - Almere is druk bezig met de voorbereiding en aankleding van de stad voor de Floriade. Voor deze City Dressing is een speciale toolkit ontwikkeld voor ondernemers en winkeliers door Almere City Marketing . De ondernemers en winkeliers van de BIZ Promenade Almere Haven hebben al diverse ideeën en initiatieven om deze toolkit toe te passen in hun producten. 

Haven staat bekend om zijn speciaalzaken, waarbij de eigenaar veelal zelf in de winkel staat. Daarom kan er vaak heel snel geschakeld worden. Namens de BIZ (Bedrijven Investering Zone) is René Verwillegen (centrummanager Almere Haven) samen met wethouder Hilde van Garderen langs diverse ondernemers gegaan om te praten en te kijken naar de diverse initiatieven.

Zo zijn er heerlijke Tompoucen van Bakkerij Bart en de befaamde Cup Cakes en taart van Fa’s Bakery met de Floriade-diamant. En wat te denken van de inmiddels beroemde Floriadeschoenen van Adri Bax en zijn unieke Floriade Gympen. Ook tabaksshop Lydia is bezig met het ontwikkelen van een speciale Floriade verjaardagskalender en ijssalon Mariola komt met een Floriade ijsje. Daarbij komen er unieke Floriade gift sets van de Kaasmakerij en Chocolaterie Knusz. Ook Fietsenwinkel Wisse sport en lifestyle komt met een speciale elektrische Floriade fiets, speciaal voor de verhuur. Dit is nog maar een greep uit de initiatieven die op stapel staan.


Uit de krant