Duda Paiva staat op het podium met 'Vergeten Dieren'.
Duda Paiva staat op het podium met 'Vergeten Dieren'.

KROOST Kinderkunstvakantie bij Corrosia in Haven

Uit

HAVEN CENTRUM - Van dinsdag 22 tot en met vrijdag 25 februari is het een beestenbende in Corrosia Theater, Expo & Film. Er is weer van alles te zien, te doen en te beleven tijdens KROOST kinderkunstvakantie.

Zo staat dinsdag 22 februari de voorstelling ‘Vergeten Dieren’ van Duda Paiva Company op het programma. Daarin heet Mijnheer Ut het publiek welkom in zijn winkel waar bijzondere planten en dieren tot leven komen. Kinderen maken dan kennis met de laatste Dodo en de magische Buidelwolf, de nieuwsgierige Rinoceros en de gretige vleesetende plant. 

Op woensdag 23 februari kunnen de allerkleinsten luisteren naar ‘Vogelhuisverhaaltjes’, waarin de illustraties van prachtige prentenboeken tot leven komen.

Films

Op donderdag 24 februari wordt de film ‘Jacob Mimmi en de pratende honden’ vertoond. Jacob en Mimi smeden samen met een groep pratende honden snode plannen om hun prachtige park te redden uit de handen van een projectontwikkelaar. Op vrijdag 25 februari wordt KROOST afgesloten met ‘Spike en de magische steen’, een film over een klein egeltje dat barst van de energie en niet op haar mondje is gevallen. 

Workshops

Verder worden er verschillende workshops georganiseerd, zoals het maken van een dierenmasker, het schilderen van vogelhuisjes en het maken van Dieren cupcakes.

Ga voor meer informatie, het volledige programma en tickets naar www.corrosia.nl.

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto