We kunnen weer naar theater, expo en film in Corrosia.
We kunnen weer naar theater, expo en film in Corrosia.

Corrosia Theater, Expo, Film én cafe weer open

Uit

HAVEN - Ook Corrosia Theater, Expo & Film is blij de deuren weer te kunnen openen. De expositie van Team Franc is dagelijks te bezoeken, de eerste filmvertoning staat gepland voor vrijdag 4 februari en op die dag opent ook het vernieuwde café. 

De film waarmee op vrijdag 4 februari wordt afgetrapt is het moderne en spannende sprookje The Night of the Kings, gevolgd door In the Mood for Love van regisseur Wong Kar Wai op 11 februari.

Ook het vlakke vloer theater mag weer artiesten en publiek verwelkomen. Op zaterdag 5 februari is dansvoorstelling Wasted Skin van Ivgi & Greben. Door corona en het afstand houden hebben we het allemaal een beetje gekregen: ‘huidhonger.’ Ivgi & Greben doen dit gevoel eer aan met een voorstelling die een ode aan het belang van aanraking is.

Op dinsdag 8 februari speelt Loek de Bakker zijn debuutvoorstelling Het leven zelf, gebaseerd de gelijknamige roman van Roelof ten Napel. Het stuk volgt zeven mensen die terugkijken. In hun verhalen is sleutelfiguur Amos steeds aanwezig, soms prominent, soms op de achtergrond.

In verband met de aangepaste openingstijden gaan de avondvoorstellingen om 19:30 uur van start. Meer informatie en kaartverkoop op www.cultureelcentrumcorrosia.nl 

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto