(Foto: aangeleverd)
(Foto: aangeleverd)

Wethouder Julius Lindenbergh geeft startsein voor de bouw van Columbus Poort

Partnerbijdrage


POORT - Een nieuwe mijlpaal is donderdag bereikt met de ceremoniële start van de bouw van 36 appartementen in Columbuspoort. De champagne bruiste rijkelijk tijdens de spectaculaire ‘scheepsdoop’ van de 2 poortgebouwen. Wethouder Julius Lindenbergh heeft samen met kopers deze feestelijke handeling verricht.

De realisatie van de twee appartementencomplexen markeert een belangrijke stap in de voltooiing van het Cascadepark. “In Almere bouwen we aan een gezonde toekomst, met oog en zorg voor de mensen in de stad. Columbus Poort past mooi in dat plaatje.” Aldus wethouder Lindenbergh. De gebouwen ‘liggen voor anker’ aan het water in het hart van het Columbuskwartier en zijn geïnspireerd op de beroemde schepen Pinta en Niña van Christopher Columbus, waarmee hij Amerika heeft ontdekt. 

In een unieke samenwerking tussen Bemog Projektontwikkeling en Mateboer Projectontwikkeling BV hebben de ontwikkelaars Henri van Nieuwenhuizen (BEMOG) en Dennis van Duijvenvoorde (Mateboer), hun krachten gebundeld voor een bijzonder bouwproject in het Columbuskwartier. Henri van Nieuwenhuizen benadrukt: “De appartementen bieden moderne luxe door een praktische parkeergarage en slimme oplossingen zoals het BringMe systeem voor pakketbezorging. Maar wat het project echt uniek maakt zijn de royale buitenruimtes van ruim 25 vierkante meter, wat ongekend groot is.” Dennis van Duijvenvoorde voegt toe: “We zijn trots op wat we hier neerzetten, mede dankzij de goede samenwerking met opZoom Architecten, de gemeente Almere en de inzet van ons bouwteam bij Mateboer Bouw.”

De oplevering van de woningen staat gepland voor het begin van 2025. Van de 36 woningen zijn er slechts nog een beperkt aantal beschikbaar. Makelaar Van der Linden Almere begeleidt de verkoop (036-5330077). Voor actuele beschikbaarheid van de appartementen, kijk op www.wonenincolumbuspoort.nl.

(Foto: aangeleverd)
(Foto: aangeleverd)
(Foto: aangeleverd)
(Foto: aangeleverd)
(Foto: aangeleverd)
(Foto: aangeleverd)
(Foto: aangeleverd)

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto