De autospa is vijf dagen per week geopend. (Foto: aangeleverd)
De autospa is vijf dagen per week geopend. (Foto: aangeleverd)

Autospa bij Autoradam in Almere Veluwedreef. Pure verwennerij voor jouw auto.

Partnerbijdrage

Advertorial

Autospa bij Autoradam in Almere Veluwedreef. Pure verwennerij voor jouw auto

ALMERE - Bij Autoradam staat totaalservice hoog in het vaandel. Wij willen onze klanten graag het totaal pakket kunnen aanbieden. Naast o.a. het tanken, autowassen en onze interieurbaan vinden wij dat jouw autolak, jouw banden of leren autobekleding ook onderhoud kunnen gebruiken.

Het jaar zijn wij begonnen met een geheel vernieuwde AUTOSPA wat beter past bij de hedendaagse behoefte en wensen van onze klant. Vanaf heden bieden wij een uitgebreid pakket aan diensten zoals shamporellen, banden zwarten, kras polijsten tot showroomklaar maken.Doordat wij nu één vaste aanspreekpunt hebben zijn wij in staat advies en behandeling op maat te geven, want elke auto is anders en elke behoefte is persoonsgebonden.
Onze Autospa Specialist heeft ruime kennis, goed oog voor detail en neemt jouw auto kritisch en professioneel helemaal onder handen.

Autospa Specialist

Weet jij niet zo goed welke behandeling je moet reserveren? Onze Autospa Specialist helpt jou daar graag bij. Dus loop gerust naar binnen om de mogelijkheden te bespreken. Of maak een afspraak via onze afsprakenapp. De online planner vind je op onze website. Tevens kan je mailen naar autospa@autoradam.nl
De Autospa is 5 dagen per week geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur. De ingang is zoals voorheen op het stofzuigerplein.

Tot snel!
Autoradam - Dat moet je ervaren!

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto