Afbeelding

Feestelijke lancering Routekaart Almere-Stad oost

Algemeen

STAD - In Almere-Stad oost is een routekaart ontwikkeld. Deze brengt je fietsend of wandelend langs allerlei leuke plekjes in het stadsdeel waar iets te beleven valt. 

Kinderen kunnen lekker hutten bouwen op Jeugdland, er zijn talloze speelpleintjes en wat dacht je bijvoorbeeld van de Schatkist? Ook aan de jongeren is gedacht. Er zijn in Almere Stad oost veel verschillende hang- en sportplekken. Zo is de calisthenics baan is echt een bezoekje waard.

Volwassenen en senioren kunnen ook op veel locaties in Almere Stad oost leuke activiteiten doen in de verschillende buurtcentra. De koffie en thee staat klaar. De gratis watertappunten en fonteintjes in de wijk zijn lekker verfrissend als je onderweg bent.

Feestelijke lancering

De routekaart wordt op woensdag 13 april feestelijk gelanceerd. Die middag worden op diverse plekken in het stadsdeel leuke activiteiten georganiseerd:
-Brede school De Compositie, 13.00-15.00 uur.
- Buurtcentrum Cobra, 13.00-15.00 uur.
-Jeugdland-Stad, 13.00-15.00 uur.
- Brede school Caleidoscoop,1 4.00-16.00 uur.
- Brede school De Zevensprong, 13.30-15.30 uur.

Iedereen kan langskomen om deel te nemen aan een van de activiteiten en de routekaart te ontvangen. Kijk voor het volledige programma per locatie in de agenda op de website van De Schoor: www.deschoor.nl

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto