Art & Improvisation in Cultuurhuis Almere Buiten

Algemeen

Art & Improvisation in Cultuurhuis Almere Buiten

ALMERE - Cultuurhuis Almere Buiten wil een plek creëren waar bewoners elkaar kunnen ontmoeten en worden geïnspireerd. In de periode naar de opening van het nieuwe Cultuurhuis toe zijn er al activiteiten, workshops, optredens en voorstellingen. Van open podia en jamsessies, tot klassieke muziek en exposities.

Op zaterdag 2 april om 19.30 uur staat de voorstelling Art & Improvisation op het programma. Christian Doepke toont diapresentaties van zijn artwork op een groot scherm en laat gelijktijdig improvisaties op de piano horen, afgewisseld met zijn eigen composities. Zijn bedoeling is om mensen in een ontspannen en inspirerende gemoedstoestand te brengen, zodat deze door kan werken in hun dagelijks leven. Kunst en muziek smelten samen in dit concert, dat tussen een galeriebezoek en een concert in zit. Kijk voor meer informatie op www.christiandoepke.com/art-improvisations..

Weten wat er nog meer gebeurt in Cultuurhuis Almere Buiten aan het Baltimoreplein? Bekijk de agenda op https://cultuurhuisalmerebuiten.nl

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto