Zomer in Haven is van start gegaan met een brassbandworkshop en kinderknutselen. (Foto: aangeleverd)
Zomer in Haven is van start gegaan met een brassbandworkshop en kinderknutselen. (Foto: aangeleverd)

Zomer in Haven is begonnen

Algemeen

HAVEN - Zomer in Haven is van start gegaan. Donderdag was de aftrap met onder andere een brassbandworkshop en kinderknutselen. De komende weken zjin er tal van activiteiten door heel Almere Haven. 

Je kunt elke dag watersporten. Op woensdag 24 augustus is de grote Hippiemarkt door het hele centrum. Op donderdag 25 aug zijn er weer gratis kinderworkshops op de Markt, bing & brunch, jeu de boule met lunch en het pianorecital La Bohème. 

Kindermiddag

Vrijdag 26 augustus is er voor ouderen de Tovertafel en de Social Walk.Bij Corossia is de film Glianni Piu Belli te zien. Tijdens de kindermiddag zijn er spelletjes, cupcakes en limonade. Er is volleybal en een Talentstage waar kinderen op het podium mogen op de Markt, waar ook Henk Wolleswinkel keyboard speelt. ‘s-Avonds is het Atlynn Collective met ‘Voilà’. 

Openluchtfilms 

Zaterdag 27 augustus staan er springkussens in Haven, zijn er twee gratis openluchtfilmvoorstellingen op de Markt en speelt er een live band op de Brink bij The Sting. Bij Goede Rede is Flamenco - Matthieu Acosta en in de havenkom staat het podium met de Ibiza Lounge DJ en Live Sax. Wie durft kan zich wagen op de rodeo stier en zich opgeven om te leren flyboarden. 

Zondag 28 augustusu is er onder andere yoga op het strand en een muziekwandeling.

Botters en shantykoren

In het weekend daarop, van 2 tot en met 4 september, komen de botters, shantykoren, bierproeverij en vele live optredens. Kijk op zomerinhaven.nl voor alle informatie en de actuele programmering.

Afbeelding

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto