(Foto: aangeleverd)
(Foto: aangeleverd)

Hippiemarkt, openlucht films en muziek tijdens Zomer in Haven

Uit

HAVEN - Woensdag 24 augustus is er één van de grootste hippiemarkten van Nederland met meer dan 100 kramen verspreid door heel Almere Haven. 

Mocht je het er warm van krijgen, koel dan af in het water met de zeil, surf, kano en supdagen bij Haddock Watersport. Wil je liever kijken naar flyboarden in de havenkom? Doe dat onder het genot van een drankje op het terras en zie hoe Alex les geeft. Durf jij? Meld je dan aan! 

Muziek en dans

Op zaterdag 20 augustus luister je naar Henk Wolleswinkel op zijn keyboard op de Markt alwaar ook een kinderworkshop dans bezig is. Het Shantykoor loopt dan rond en op de havenkom is een Nederlandstalige supriseact die mooi aansluit op het smartlappenfestival op de Brink. 

Openlucht film

Zaterdag 27 augustus zijn er de twee openluchtfilms buiten bij Corossia, springkussens en popcorn. Vanaf 17:00 uur is het Ibiza tijd met de DJ en live saxofoon op de havenkom, 

Op de Brink is de live band bij The Sting. Liefhebbers van klassiek krijgen een prachtig programma met ondermeer Jong Talent Concert – Zeister Muziekdagen, Mkhitar Ghazaryan – Pianorecital La Bohème, Mkhitar Ghazaryan – Pianorecital La Bohème en Matthieu Acosta Trio – Flamenco. 

Vier je zomer in haven. Volg onze socials en kijk op www.zomerinhaven.nl/programma

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto