Kleur in Cultuur. (Foto: aangeleverd)
Kleur in Cultuur. (Foto: aangeleverd)

Activiteiten voor kinderen tijdens Zomer in Haven

Uit

ALMERE - Vraag jij je af wat je deze zomervakantie kan doen met je kinderen? Kom vanaf 18 augustus naar Zomer in Haven en laat je kinderen genieten van tientallen kinderactiviteiten. 

Poppenkast, schminken, workshops om te leren dansen, in een brassband spelen, jezelf uitbeelden met de kinder workshop beeldend, waar je je eigen creatieve talent ontdekt. Ook kun je met een echte microfoon voor publiek playbacken. Voor de jonge dames is er een meiden beauty ochtend. Ga zeilen, windsurfen, suppen en kanoën. 

Op de markt staat er buiten een megascherm met de film ‘Mijn vader is een Saucisse’ (12). Geniet van het gratis knutsel kinderprogramma voor de jongsten van 4 tot 12 jaar. Spelletjes, cupcakes versieren, onbeperkt limonade en natuurlijk als klapper het springkussenfeest door het centrum.

Speciaal voor de ouderen zijn er diverse ontmoetingen georganiseerd waar koffie en gebakjes geserveerd worden. Ga jeu de boule spelen met lunch, probeer de tovertafel, geniet van de klassieke concerten in Goede Rede en maak die muziekwandeling. 

Kijk alle informatie op de website www.zomerinhaven.nl.

Uit de krant