(Foto: Jetze de Jager)
(Foto: Jetze de Jager)

Aquarellen-wedstrijd kersenbloesem Regenboogbuurt

Algemeen

Aquarelwedstrijd kersenbloesem Regenboogbuurt

REGENBOOGBUURT - Stichting Regenboogbuurt en Kunstlinie Almere organiseren een aquarelwedstrijd rondom de kersenbloesems en de architectuur van de Regenboogbuurt in Almere Buiten.

In Kunstlinie is momenteel de tentoonstelling ‘Met Karakter’ te zien, met de aquarellen van Liesbeth van der Pol, architect van de drie Rooie Donders. Wie hierdoor geïnspireerd is kan meedoen aan de aquarelwedstrijd ‘RozeRood!’. Deelnemers maken kans op een plek voor hun aquarel in Kunstlinie.

Maak een aquarel waarop de roze kersenbloesem en een Rooie Donder uit de Regenboogbuurt allebei te zien zijn. Mail een goede foto van je aquarel, plus je naam, leeftijd en woonplaats, naar info@regenboogbuurt.nl. Je kunt - maximaal 2 werken per persoon - inzenden t/m 21 april. Het werk mag geschilderd zijn naar de werkelijkheid óf naar jouw fantasie, zolang de kersenbloesem én minstens één van de drie Rooie Donders er herkenbaar op staan.

Exposeren

De drie winnaars mogen hun hun originele werken vanaf 10 mei t/m 30 juli 2023 exposeren in Kunstlinie. Een vakjury onder voorzitterschap van architect Liesbeth van der Pol beoordeelt de aquarellen en kiest de drie beste werken uit. Behalve de kans om te exposeren is er ook een bescheiden prijs voor de winnaars. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. 

Volg de bloei van de bloesem via facebook.com/kersenbloesemfeestalmere. Door in te sturen geef je toestemming aan Stichting Regenboogbuurt en Kunstlinie om de foto van jouw werk later te gebruiken ter promotie van het Kersenbloesemfeest Almere (facebook en website). Deel & like vooral ook je mooiste bloesemfoto’s op social media via #kersenbloesemfeestalmere. 

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto