Foto: ACM
Foto: ACM

Nieuwe winkels in stadscentrum

Algemeen

STAD CENTRUM - De komende weken staan er verschillende openingen van nieuwe winkels op de planning in het stadscentrum Almere. 

Dames die op zoek zijn naar stijlvolle, scherp geprijsde kleding, bijpassende schoenen, tassen en andere accessoires kunnen sinds half mei al bij MANGO aan de Diagonaal 10 terecht. De winkel heeft ook een lijn met items voor dames met grotere maten en i ingericht volgens de nieuwe stijl ‘New Med’ van MANGO waarbij gebruik is gemaakt van natuurlijke producten als hout en steen en lichte, mediterrane kleuren. 

My Jewellery

Wat ooit begon als een sieradenmerk is inmiddels uitgegroeid tot een populaire winkel voor kleding, lifestyle- en beautyproducten en bijpassende accessoires. Sieraden maken nog steeds onderdeel uit van de uitgebreide collectie. My Jewellery heeft verschillende boetieks in Nederland en België en een winkel in Keulen, Duitsland. De zomer staat alle seizoenen centraal in de zonnige en vrolijke collectie die in de winkel te koop is.My Jewellery opent eind mei aan de Schutterstraat 10. De winkel meet 216m2.

Subway

Bij deze van oorsprong Amerikaanse broodjeszaak kunnen klanten terecht voor broodjes. Naast klassiekers als de BLT, tonijn en diverse soorten kaas en vleeswaren, staan er ook varianten als Spicy Vegan Patty, Chicken Teryaki en Taco Beef op het menu. Klanten kunnen ook zelf hun broodjes laten samenstellen. Naast broodjes verkoopt Subway ook wraps, salades, dranken en verschillende hartige en zoete snacks zoals chicken triangles en verschillende koekjes.Subway opent begin juni aan De Diagonaal 22. De winkel meet 67m2.

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto