Werkzaamheden aan de Hogering (Foto: aangeleverd)
Werkzaamheden aan de Hogering (Foto: aangeleverd)

Toeritten Hogering en Buitenring dicht

Algemeen

ALMERE – Vanaf vandaag (maandag) tot en met vrijdag 27 oktober werkt de provincie aan de aansluiting van de Tussenring op de Hogering. Tijdens de werkzaamheden zijn de toeritten naar de Hogering en Buitenring op de volgende data gesloten:

-        Maandag 16 en dinsdag 17 oktober van 21.00 tot 06.00 uur de Tussenring vanaf de Vrijheidsdreef tot aan de Hogering. De Hogering vanaf de Markerdreef tot aan de Polderdreef.
-        Maandag 16 oktober 06.00 uur t/m vrijdag 21 oktober 22.00 uur toerit naar de Hogering.
-        Maandag 23 oktober 06.00 uur t/m vrijdag 27 oktober 22.00 uur toerit naar de Buitenring.

Verkeer van en naar bedrijventerrein De Vaart kan via de A6 richting de Buitenring rijden. De omleidingen staan op borden langs de weg aangegeven.

Werkzaamheden Tussenring 

De werkzaamheden aan de aansluiting van de Tussenring op de Hogering zijn maatregelen die ter voorbereiding zijn op het verdubbelen van het aantal rijstroken in 2024. Uit onderzoek blijkt dat de huidige aansluiting onvoldoende capaciteit biedt voor het verkeer dat de Hogering wil oprijden vanaf de Tussenring. Door de toevoeging het aanleggen van extra rijstroken komt er in de toekomst een vlottere doorstroming op de Hogering.

Groot onderhoud Hogering en Buitenring

De werkzaamheden maken deel uit van het groot onderhoud op de Hogering en Buitenring (N702) tussen de kruising Grasweg en de kruising Polderdreef – Grote Vaartweg. De tussen- en deklagen asfalt en de geleiderails worden vervangen. Daarnaast wordt het beton van bruggen en viaducten hersteld en de voegen vervangen. 

De verwachting is dat het werk op 27 november klaar is.

Meer informatie: www.flevowegen.nl/N702

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto