Afbeelding
Almere DEZE WEEK

Colette Holter fractievoorzitter VVD

Redactie

ALMERE - Zoals al werd verwacht heeft de fractie van de Almeerse VVD Colette Holter aangewezen als nieuwe fractievoorzitter. Zij volgt Ulysse Ellian op die namens de VVD in de Tweede Kamer is gekozen.

In de podcast Politiek Circus van Almere ontkende Holter onlangs niet dat zij de beoogde fractievoorzitter was. Ze wilde dat echter pas naar buiten brengen als duidelijk was dat Ellian naar Den Haag zou vertrekken. Vorige week woonde ze namens de VVD al het debat bij over de e-mailaffaire.

Holter woont sinds 2017 in Almere, is getrouwd en heeft drie kinderen.: “De afgelopen jaren heb ik Almere leren kennen als een stad waar mijn kinderen met veel plezier kunnen opgroeien. Almere is namelijk een stad waar je uniek kan wonen, fijn kan werken én met veel plezier kan leven. Almere is niet voor niets de stad van vrijheid en ruimte. Samen met het team van de Almeerse VVD en onze inwoners wil ik Almere blijvend verbeteren”.

Afscheid

Raadslid Mark de Kuster is gekozen tot vicefractievoorzitter. Donderdag zal de raad van Almere officieel afscheid nemen van Ulysse Ellian en wordt Willem Knemeijer als raadslid voor de VVD geïnstalleerd.

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto