Voorzitter Nico Verwoerd bedankt Hans de Ruiter. (Foto: Lennart van den Berg)
Voorzitter Nico Verwoerd bedankt Hans de Ruiter. (Foto: Lennart van den Berg)

Boegbeeld Hans de Ruiter neemt afscheid als bestuurslid Heart-Beat

Sport

ALMERE - Na dertig jaar zijn krachten te hebben gegeven aan sportvereniging Heart-Beat heeft boegbeeld Hans de Ruiter afscheid genomen van het bestuur, om zich voortaan alleen te richten op de begeleiding van de sportende leden en de sportleiders. Het sociale contact met de leden blijft voor hem heel belangrijk.

Op een koude maar zonnige decemberdag in 1992 togen Rinus van Helvoort, Joop de Soet en Hans de Ruiter naar notaris Terpstra om sportvereniging Heart-Beat leven in te blazen. Bij het zetten van hun handtekeningen onder de notariële akte was het moment aangebroken waar zij zich maandenlang voor hadden ingezet: Heart-Beat was opgericht.

Na dertig jaar inzet als medeoprichter, bestuurslid, penningmeester en sportcoördinator heeft Hans tijdens de Algemene Ledenvergadering afscheid genomen van het bestuur. Hij door de voorzitter Nico Verwoerd bedankt voor zijn geweldige inzet. “Hans stond altijd klaar voor de club en was altijd bereikbaar voor de leden. Waar vind je vandaag de dag nog een vrijwilliger die zoveel tijd wil besteden aan andere mensen? Dat doe je alleen als het je passie is.”

Erelid

Hans werd onder applaus benoemd tot erelid en ontving als beloning voor zijn inzet bloemen en diverse geschenken. De voorzitter memoreerde dat het goed gaat met Heart-Beat. “Mede dankzij de jarenlange inzet van Hans en de ondersteuning van zijn vrouw Marijke staat onze club stevig op zijn fundament.” Hij wenste tenslotte Hans en Marijke veel goeds toe en sprak de wens uit dat Hans nog lang zijn vertrouwde plek in de sportzaal van het Annapark mag innemen.

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto