(Foto: aangeleverd)
(Foto: aangeleverd)

Urban Gym Almere beste High End Fitness Boutique

Sport

BUITEN - Urban Gym Almere mag zich al een paar jaar de hoogst gewaardeerde gym van Almere noemen. In 2021 is Urban Gym Almere uitgeroepen tot de beste Boutique Gym van Nederland, omdat Urban Gym Almere zich op veel vlakken onderscheidt ten opzichte van de meeste gyms.

Nicole de Haan, eigenaar van Urban Gym Almere en genomineerd Zakenvrouw van het Jaar, leidt de gym samen met haar zoon Niels de Haan met veel passie en inzet. Dat is direct zichtbaar en voelbaar bij binnenkomst. De maand april staat in het teken van een gezonde leefstijl, met verschillende workshops, trainingen en presentaties. Eén van die workshops is Qi Gong, een Chinese bewegingskunst. Maar ook de koude trainingen Wim Hof Fundmentals, Brainfood van Natuurlijk Fit en Vitaal en een powerlifting workshop staan op het programma. Ook wordt er ruimte gemaakt voor ontspanning. Zo werd op 14 april de gym omgetoverd tot een ware Urban Spa. Dit maakt deze high end gym zo bijzonder.

HIT-it

HIT-it is de meest nieuwe en spectaculaire sportsensatie die Nederland kent. Urban Gym Almere is de allereerste gym die je meeneemt in deze ware sportbeleving. Op een hippe beat van de DJ en een toffe trainer waan je je in een nachtclub. Na de training is er een gembershot om je energiepeil op peil te brengen en een mintdoekje om je zweetdruppels te poetsen.

Open dag

Zaterdag 14 mei is er een Open dag met toffe activiteiten en trainingen op het programma en kun je kennis maken met deze next level gym. Zie: www.urbangymalmere.nl

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto