Alex Vlaar en Eleanor O'Donnell (Foto: Geert Berghuis)
Alex Vlaar en Eleanor O'Donnell (Foto: Geert Berghuis) Geert Berghuis

Play-offs in zicht voor badmintonners FIT Almere

Sport

PARKWIJK - De badmintonners van FIT Almere zijn goed uit de kerstvakantie gekomen en wisten in een dubbel weekend met 6-2 te winnen uit in Wateringen bij VELO en thuis gelijk te spelen tegen titelverdediger Duinwijck. De play-offs komen daardoor in zicht.

Voor het weekend had FIT Almere twee punten voorsprong op nummer vier, VELO, dat op zaterdagavond werd uitgebreid naar zes punten voorsprong. Op zondag, de thuiswedstrijd tegen Duinwijck, vergat Almere te winnen en moest het een gelijkspel toestaan. Alle dubbels werden in twee games gewonnen, maar helaas gingen alle singles allemaal verloren, waarvan drie singles in een derde beslissende game.

Na het weekend is wel duidelijk dat de Top 3 zich in de kampioenspoule van de nationale eredivisie badminton heeft losgemaakt. Coach Dave Khodabux stelde na afloop dat een strijdbaar Almere het jaar goed is begonnen en goed zicht heeft op een play-off plek, wat in ieder geval het doel is om te bereiken.

Almere speelde het afgelopen weekend en ook de komende weken zonder sterspelers Cheryl Seinen en Adam Hall, die beiden actief zijn in Azië voor een reeks toernooien.

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto