Alida Chen (Foto: Geert Berghuis)
Alida Chen (Foto: Geert Berghuis) Geert Berghuis

Zwaarbevochten gelijkspel FIT Almere

Sport

PARKWIJK - De badmintonners van FIT Almere hebben zondagmiddag een zwaarbevochten gelijkspel gehaald tegen BC Drop Shot.

Ondanks een 0-4 achterstand wist het team er nog een 4-4 uit te slepen. Beide dubbels gingen nipt onderuit en vervolgens gingen ook de eerste heren en eerste dames single verloren. Na de twee overige singles te hebben gewonnen lag er veel druk op de mix dubbels. Bij de twee mix dubbels viel het dubbeltje wel de goede kant op, waardoor uiteindelijk de punten eerlijk werden verdeeld.
Met deze 4-4 is FIT Almere derde op de ranglijst met 2punten achter Duinwijck dat een wedstrijd meer heeft gespeeld en 3 punten achter op DKC. Drop Shot bleef met deze uitslag vierde op de ranglijst, op 6 punten van de Almeerders.

Volgende week zaterdagavond om 19:00 uur wacht de thuiswedstrijd tegen DKC. De opstelling zal voor beide teams erg afhankelijk zijn van resultaten en mogelijke opstellingen bij de Europese kampioenschappen voor mannen en vrouwen teams die komende week op Papendal worden gespeeld. Dus mogelijk verrassende opstellingen.
Het gehele verslag is te lezen op de website van BV Almere.

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto