ALLY Amfitheater. (Archieffoto: Fotoartcirefrin)
ALLY Amfitheater. (Archieffoto: Fotoartcirefrin)

Amsterdamse avond, kindershows en local heroes tijdens ALLY Amfitheater

Uit

 ALMERE – Het ALLY Amfitheater keert dit jaar terug met een divers programma voor jong en oud. Net als vorig jaar organiseert AllyBlijftBinnen in samenwerking met poppodium De Meester een driedaags evenement op 27, 28 en 29 augustus in het amfitheater aan het Castellumpad, nabij Kasteel Almere. Het publiek kan genieten van optredens vanWesly Bronkhorst, New Cool Collective, Mits Mitchell en nog andere artiesten, een Comedy Night, Amsterdamse avond, kindershows en Local Heroes.

Het ALLY Amfitheater wordt dit jaar op vrijdag 27 augustus geopend door The Royaltease en Mits Mitchell. De Almeerse Nederpop zanger zal in een unieke samenwerking met de 80’s coverband een feestelijke openingsshow van 60 minuten verzorgen om het publiek op te warmen voor de rest van het programma. De band New Cool Collective zal na de opening op het podium verschijnen om de Almeerders op hun stoelen te laten dansen.

Comedy Night en Amserdamse avond

Zaterdag 28 augustus is er een divers programma. De middag wordt afgetrapt door The Overslept, bekend van hunhit ‘Stolen Car’ en bekroond tot 3FM Talent in 2017. Het folkduo Tangarine neemt het stokje vervolgens over. Na deze act zal er een Comedy Night plaatsvinden met Fuad Hassen en wordt de zaterdag afgesloten met een Hollandse Avond met Wesly Bronkhorst en de Almeerse zanger Danny Lit.

Kindershows

Op zondag 29 augustus staan er shows van Dikkie Dik en de Taart 2+ en Deze ridder zegt Nee 4+! op het programma voor de jonge inwoners van Almere en hun ouders. Het driedaagse evenement wordt tot slot afgesloten met ALLY’s Local Heroes. Almeerse artiesten Mariëlle Flens, Marijn Zwart, Ron Lindeman, Norah Jane, Björk Lommers, Lynn en Michaël Vaillent maken er samen een muzikale show van.

Kaartverkoop gestart

Tijdens het evenement is er de mogelijkheid om eten en drinken te halen middels QR-codes. Door de coronamaatregelen is er capaciteit binnen het ALLY Amfitheater voor 175 personen per show. Tijdens de shows moet het publiek blijven zitten.

De kaartprijzen van het ALLY Amfitheater verschillen per act. Kijk voor meer informatie op de Facebookpagina van AllyBlijftBinnen. De kaartverkoop is inmiddels gestartvia www.demeesteralmere.stager.nl

AllyBlijftBinnen

Vorig jaar vond de eerste editie van het ALLY Amfitheater plaats in Amfitheater Castellum. De Ondernemingspitch van de Gemeente Almere was de kickstart voor dit evenement. Na een succesvol bezocht driedaags evenement keert het collectief dit jaar terug voor de tweede editie. Het openluchttheater nabij kasteel Almere, momenteel versierd door KampSeedorf, wordt voor drie dagen omgetoverd tot een gezellig aangekleed zomerevenement voor de Almeerders.

AllyBlijftBinnen heeft zich sinds maart 2020 ingezet voor de stad tijdens de Corona periode. Het collectief bedacht ludieke acties om Almeerders een hart onder de riem te steken. Met het ALLY Amfitheater willen zij een dag en avondweg aanbieden in eigen stad met een diverse programmering.

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto