Afbeelding
Almere DEZE WEEK

ALLY Amfitheater met Ali B, muziekoptredens en Woezel & Pip

Uitgaan

ALMERE – ALLYnaarbuiten organiseert in samenwerking met poppodium De Meester een driedaags evenement op 21, 22 en 23 augustus in het amfitheater aan het Castellumpad. Het publiek kan genieten van optredens van Ali B, Mits & Del Prado, Jungle By Night of Woezel & Pip.

De Ondernemingspitch van de gemeente Almere was de kickstart voor dit evenement. In een korte tijd van een maand is het idee uitgewerkt, de vergunning verleend en het evenement georganiseerd. Het verwaarloosde openluchttheater nabij kasteel Almere wordt nieuw leven ingeblazen en gezellig aankleed voor een driedaags zomerevenement.

ALLYnaabuiten is in maar 2020 als ALLYblijftbinnen gestart met acties om Almeerders een hart onder de riem steken toen iedereen zoveel mogelijk binnen moest blijven vanwege de uitbraak van het coronavirus. Toen er weer meer werd toegestaan, ging ALLYnaarbuiten om mooie dingen te doen voor de stad.

Programma

Na eerdere acties komen zij nu met ALLY Amfitheater, dat vrijdag 21 augustus wordt geopend door Ali B. De Almeerse rapper en producer geeft een korte show van ongeveer tien minuten en zal met zijn enthousiasme het publiek opwarmen voor de rest van het programma. Het duo Mits & Del Prado neemt vervolgens het stokje over voor een show van ongeveer vijftig minuten met muzikale covers van zowel Nederlands-als Engelstalige hits.

Zaterdag 22 augustus zijn er twee shows van de band Jungle by Night. De heren brengen funk, jazz, dub en rock bij elkaar tijdens hun instrumentale optredens.

Op zondag 23 augustus staat er een mini-show van Woezel & Pip op het programma voor de jonge inwoners van Almere en hun ouders. De twee hondjes nemen de kinderen mee in hun avonturen en na de theatervoorstelling is er de mogelijkheid voor een Meet & Greet.

Kaartverkoop gestart

Tijdens het evenement zijn er twee foodtrucks aanwezig om bezoekers de gelegenheid te geven om eten en drinken te halen op het terrein voor de show. Door de coronamaatregelen is er capaciteit binnen het ALLY Amfitheater voor 135 personen per show.

Een kaartje voor het ALLY Amfitheater kost €10,- per stuk. Voor de Woezel & Pip Minishows kunnen geïnteresseerden een gezinsticket voor €30,- per stuk kopen. Een gezinsticket geldt voor 4 personen (max. 2 volwassenen). De kaartverkop is inmiddels gestart.

Kijk voor meer informatie op de Facebookpagina van Allynaarbuiten. De kaartverkoop is inmiddels gestart via

via www.demeesteralmere.stager.nl.

Het verwaarloosde openluchttheater nabij Kasteel Almere vormt het decor voor ALLY Amfitheater.(Foto: Almere DEZE WEEK)

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto