De tent van Circus CirkL stond eerder op het Almeerderstrand. (Foto: aangeleverd)
De tent van Circus CirkL stond eerder op het Almeerderstrand. (Foto: aangeleverd)

Circus CirKL! op Esplanade en Almeerstrand

Uit

Circus CirKL op Esplanade tijdens Ally Art & Architecture 

ALMERE - Het vuur temmen, de clown in jezelf herkennen, naast het koord dansen en alle ballen uit de lucht laten vallen; dat is Circus CirKL. De bubble-tent van Circus CirKL staat van vrijdag 17 tot en met zondag 19 juni op de Esplanade in Almere Centrum, tijdens het Ally Art & Architecture festival.

Een bezoek aan de Expo en korte films in het opblaasbare paviljoen is al een beleving op zich. Daarnaast zullen alle workshops en activiteiten van Circus CirKL plaatsvinden in en rondom de tent. Alle activiteiten zijn zowel voor volwassenen als kinderen.

Circus CirKL bestaat uit bezielde kunstenaars die deel uitmaken van het kunstenaarscollectief CitySenses. Ze werken stuk voor stuk vanuit hun verbondenheid met de aarde. Via performance, workshops en gezamenlijk experiment delen ze ervaringen met bezoekers, gebruikmakend van de vijf elementen aarde, water, vuur, lucht èn liefde.

Zinnenprikkelende slotshow

Op vrijdag- en zaterdagavond geeft Circus CirKL van 20:30 tot 22:00 uur een zinneprikkelende slotshow rondom de Bubble-tent. Alle ontdekkingen en creaties van de middag-workshops worden verwerkt in een actuele en interactieve presentatie waarbij alle vijf de elementen worden gevierd samen met het publiek. Samen met clown Buuk en de kunstenaars beleef je de elementen aarde, water, vuur, lucht en liefde op een eigenzinnige manier.

Flower Power Walk-Expo

Tijdens Circus CirKL wordt ook gewerkt aan kunstpanelen voor de Flower Power Walk. Het eerste paneel wordt feestelijk geopend op zaterdag 18 juni om 12.00 uur bij de tent van Circus CirKL. De Flower Power Walk-expo zal uitgroeien tot 42 menshoge doeken die deze zomer te zien zijn op de Wandellaan langs het Flevoziekenhuis.

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto