(Foto: aangeleverd)
(Foto: aangeleverd)

Broedplaats De Steiger doet mee aan Landelijk Atelier Weekend

Uit

HAVEN - Op 25 en 26 juni is het Landelijk Atelier Weekend, wat inhoudt dat veel kunstateliers in Nederland hun deuren openen voor publiek. Bij broedplaats de Steiger in Almere Haven is een groot scala aan kunstenaars te vinden. Dit collectief heeft acht verschillende locaties, waarin ruim zeventig creatieve ondernemers hun atelier, studio of werkplaats hebben. 

Van circulair meubilair, wol-en leerbewerking tot het maken van robots, je vindt er van alles. En ze zitten allemaal op loop/fietsafstand van elkaar. Al deze creatieve makers organiseren in het Atelier Weekend gezamenlijk een leuke en veelzijdige route langs de meest uiteenlopende ambachten voor alle liefhebbers van kunst en creativiteit. Er wordt nog druk gewerkt aan een interactief programma, dus dat belooft een boeiende tour te worden. 

Kijk eens binnen in de werkplaats van deze beeldhouwers, kunstschilders, keramisten en textiel kunstenaars. Of zie wat er gebeurt achter de schermen van de fotografen, modeontwerpers, muzikanten, sieradenmakers, illustrators, en nog veel meer. Je kunt natuurlijk veel mooie werken bekijken of je zoekt misschien nog iets voor die kale muur of een bijzonder cadeau. Wellicht heb je interesse in een workshop of cursus en kun je je hier meteen inschrijven voor je nieuwe hobby.  

Houdt de website https://broedplaatsdesteiger.nl/ en Instagrampagina @broedplaatsdesteiger in de gaten voor de laatste info over alle deelnemende ateliers. Wie er in het weekend van 25 en 26 juni niet bij kan zijn, krijgt nog een kans op 12 en 13 november doen er komt ook nog een Steiger Festival.

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto