(Foto: Bart Grietens)
(Foto: Bart Grietens)

Laatste speelweken van zomervoorstelling EX

Uit

ALMERE - De zomervoorstelling EX van de Almeerse theatergroep Suburbia is nog tot en met 24 juli te zien bij de stadsboerderij op De Kemphaan.

De met vier sterren bekroonde theatervoorstelling ontving lovende reacties van zowel pers als publiek. EX is een eigentijds en herkenbaar relatiedrama, doorspekt met vileine humor. Het verhaal gaat over een man, zijn vrouw en zijn ex.

Getrouwd, een nieuw huis, twee kinderen, twee banen. Architect Daniel en arts Sybille zijn voor de buitenwereld het perfecte gezin. Maar als werkende jonge ouders houden ze met moeite alle ballen in de lucht en de frustratie knaagt aan hun huwelijk.Dan verschijnt Franziska, de ex-vriendin van Daniel. Tijdens een lange nacht komt onverwerkt verlies naar boven en wordt het ideaalbeeld van het moderne gezinsleven aan diggelen geslagen.

De voorstelling is nog tot en met vrijdag 24 juli te zien om 20.30 uur. Voor aanvang van de voorstelling is er een driegangendiner. Ga voor meer informatie en tickets naar www.theatergroepsuburbia.nl/voorstelling/ex

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto