Afbeelding

Theatergroep SubSub speelt PRESSURE

Uit

ALMERE - Theatergroep SubSub speelt op 16, 17 en 18 februari met elf jonge makers de voorstelling PRESSURE. Een montagevoorstelling over de alledaagse druk die jongeren vandaag de dag voelen vanuit de prestatiemaatschappij. 

We zijn druk, we maken ons druk, we voelen de druk. Druk van buitenaf en druk van binnenuit. Je werkt hard of je bent een student en niet zomaar een student, maar een topstudent. Daarnaast ben je voorzitter van de studentenraad, aanvoerder van het voetbalteam en help mee bij het organiseren van kunstkampen. Altijd een bijbaan of twee, want dat staat goed op je CV. Vergeet niet alles wat je doet op Instagram te posten, anders is het allemaal niet echt gebeurd toch? We leggen de lat steeds hoger en hoger. Elke dag de beste versie van onszelf zijn, dat lijkt hét ultieme doel te zijn geworden. Want je hebt over wat jezelf doet immers in controle toch? Dus als je faalt, is het ook je eigen schuld.    

SubSubMakers

Deze montagevoorstelling hoort bij het makerstraject SubSubMakers. De levenservaringen van de spelers zijn gebruikt ter inspiratie voor deze voorstelling. De makers krijgen onder andere speltrainingen onder begeleiding van professionals en bezoeken ook een aantal andere Almeerse gezelschappen. Deze voorstelling wordt geregisseerd door Ro, Rox, Roxy, Roxana Verwey.

Theatergroep SubSub is het jongerengezelschap van Flevoland. Ontstaan vanuit Theatergroep Suburbia, is zij sinds 2017 een zelfstandige theatergroep en produceert zij meerdere voorstellingen per jaar. SubSub is gefascineerd door het thema identiteit. Wie ben je? Waarom maak je bepaalde keuzes in je leven? En hoever ga je om te zijn wie je bent?

De voorstelling PRESSURE is alleen te zien op 16, 17 en 18 februari 2023 in de Voetnoot in Almere. Meer informatie en tickets: www.subsbub.nl

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto