Laura Bakker en Isabelle Kafando komen naar Kunstlinie met ‘n00b speelt n00b'. (Foto: Mark Engelen)
Laura Bakker en Isabelle Kafando komen naar Kunstlinie met ‘n00b speelt n00b'. (Foto: Mark Engelen)

Kunstlinie lanceert nieuwe website en nieuw theaterprogramma

Uit

STAD CENTRUM - Het nieuwe seizoen van Kunstlinie staat online. Op de geheel vernieuwde website is het programma van september 2023 tot en met juni 2024 te zien. Op woensdag 24 mei wordt tijdens de Preview Night vooruitgeblikt op het nieuwe theaterseizoen.

Van de meest hilarische cabaretvoorstellingen tot indrukwekkende toneel en dansvoorstellingen. Ook voor de jongste bezoekers is er genoeg te beleven komend seizoen. De voorverkoop van het nieuwe seizoen start op dinsdag 23 mei om 10.00 uur via de website en aan de balie in Kunstlinie. Er is dit jaar ook weer een brochure gemaakt waar alle voorstellingen in staan. De brochure is ook digitaal te bekijken. 

Preview Night

Met een afwisselend programma wordt woensdag 24 mei vooruitgekeken naar het nieuwe theaterseizoen tijdens de Preview Night in Kunstlinie. Bekende artiesten laten voorproefjes uit hun shows zien en aanstormende talenten stellen zich voor. De presentatie is in handen van cabaretier, acteur, tv-maker en schrijver Peter Heerschop. Peter is geen onbekende in Kunstlinie en stond ook dit seizoen weer op onze planken samen met collega en vriend Viggo Waas met hun voorstelling ‘Er gaat nog iets heel moois gebeuren’.
De rest van de line-up is nog even geheim. De dresscode voor de avond is a touch of silver.

Ga voor het theaterprogramma, meer informatie en tickets voor de Preview Night naar kunstlinie.nl

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto