De sfeer van Versailles wordt naar Almere gebracht. (Foto: aangeleverd)
De sfeer van Versailles wordt naar Almere gebracht. (Foto: aangeleverd)

Crowdfunding voor slotconcert Castello Consort

Uit

HAVEN - Goede Rede Concerten is een crowdfunding campagne gestart om extra uit te pakken tijdens het slotconcert van Artist in Residence 2023, Castello Consort. Het concert op zaterdag 25 november brengt de sfeer van het Franse Hof van Versailles naar Almere, compleet met veertien musici, dansers, culinaire lekkernijen en aankleding in de stijl van Lodewijk XIV. 

Het Castello Consort is dit jaar de Artist in Residence van het klassieke podium in Almere Haven. Het jonge ensemble bestaat uit drie musici: Elise Dupont (viool), Anne-Linde Visser (cello en viola da gamba ) en Matthijs van der Moolen (trombone). Afhankelijk van het programma vullen zij hun ensemble aan met gastmusici. Zij spelen muziek uit de renaissance en vroegbarok op een bijzonder hoog niveau. Na een heel jaar inspirerend samenwerken met het Castello Consort, loopt hun residentie bij Goede Rede Concerten nu bijna ten einde. Ze sluiten af met een feestelijk en uniek slotconcert op zaterdag 25 november: ‘Versailles’.

De campagne op Voordekunst is bedoeld om de extra kosten van deze ambitieuze productie te dekken. Doneren is mogelijk via de projectpagina op Voordekunst: www.voordekunst.nl/projecten/16179. Ga voor meer informatie over het concert, en tickets, naar www.goederedeconcerten.nl.

.

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto