Acrobatentrio Tête-bêche (links) en Harvey Cobb (rechts). (Foto's: aangeleverd)
Acrobatentrio Tête-bêche (links) en Harvey Cobb (rechts). (Foto's: aangeleverd)

Nieuwe vangst circusmakers in Corrosia

Uit

HAVEN - De Great Catch is terug. Een nieuwe vangst circusmakers toert door Nederland en staat op donderdag 11 april in Corrosia Theater, Expo & Film in Almere Haven.

De Circuscoalitie selecteerde voor de tweede editie van Great Catch - Fresh taste of circus drie originele producties van fris circustalent die samen langs de Nederlandse theaters toeren. Het publiek wordt getrakteerd op een verrassend programma met voorstellingen van Luuk Brantjes, Tête-bêche en Harvey Cobb. 

Luuk Brantjes heeft zich gespecialiseerd in de mogelijkheden van het teeterboard (wipplank), waarmee kracht omgezet kan worden in een staat van gewichtloosheid. In L O N E maakt hij de balans op tussen alleen of eenzaam zijn. 

Acrobatentrio Tête-bêche combineert in 3+1 het spel van de diabolo met partneracrobatiek. Marieke Thijssen, Michael Hottier en Wilko Schütz bouwen een complex web van hypnotiserende choreografieën, afgewisseld met spectaculaire momenten waarbij niet alleen de diabolo maar ook de acrobaten door de lucht vliegen.

Harvey Cobb speelt een deel uit zijn hilarische solo Pink Boots and An Alcoholic Sock Puppet. Een mix van maffe stand-up, doorvoelde oprechtheid en een overvloed aan roze laarzen, waarbij je gaat afvragen of alles vreselijk fout gaat of precies volgens plan.

Ga voor meer informatie en kaarten naar cultureelcentrumcorrosia.nl.

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto