Afbeelding

Maak Wat Van Je Dorp-dag voor Havenaren

Wonen

HAVEN - Havenidee organiseert op zondag 30 oktober de Maak Wat Van Je Dorp-dag in Corrosia. Op deze dag presenteren Havenaren ideeën die hun stadsdeel nog leuker, fijner of mooier maken. Andere Havenaren kunnen hun stem uitbrengen en aan het eind van de dag wordt bekendgemaakt welke Havenaren budget krijgen om hun idee uit te voeren.

Iedere inwoner van Haven heeft iets te zeggen over het dorp. Jong of oud, iedereen bepaalt mee. Tijdens De Maak Wat Van Je Dorp-dag zijn er volop dingen te beleven en te doen in Corrosia. Havenaren kunnen plaatsnemen aan de brainstormtafel waar ze samen met andere Havenaren ideeën kunne bedenken. Er is een expositie te zien van een deel van de ongeveer 30 kleine en medium-grote ideeën die dit jaar al zijn gerealiseerd. Er zijn Havense prijzen te winnen met een bingo en er kan eten worden gehaald in het Corrosia Café. Ook voor de kinderen is er van alles te doen, zoals een kleurplatenwedstrijd, spelletjes en schminken.

Idee aanmelden

Wil jij als Havenaar nog meer van je dorp maken en heb je een idee dat je graag zou willen uitvoeren in Haven en heb je daar meer dan 5.000 euro voor nodig? Meld dan jouw idee aan voor donderdag 20 oktober zodat je je idee kunt presenteren in Corrosia op zondag 30 oktober. Kleine en medium-grote ideeën kun je doorlopend aanmelden, deze worden regelmatig beoordeeld door de Ideeënproevers van Havenidee. Stuur je idee in via de website www.haven-idee.nl

De Maak Wat Van Je Dorp-dag is zondag 30 oktober van 14.00 tot 17.00 uur in de theaterzaal van Corrosia. Vrije inloop voor Havenaren.

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto