Sonja van Ojen in
Sonja van Ojen in "Het Donker'. (Foto: Bart Grietens)

KROOST kinderkunstvakantie in Corrosia

Uit

HAVEN CENTRUM -  Kinderen kunnen in de meivakantie weer genieten van theater en film tijdens de KROOST Kinderkunstvakantie bij Corrosia in Almere Haven.

Op dinsdag 30 april om 11.00 uur is de Cinekid Special ‘Vos en Haas redden het bos’ te zien. Vos en Haas merken dat er vreemde dingen in het bos gebeuren. Zo verdwijnt hun vriend Uil en verschijnt uit het niets een groot meer. Voorafgaand aan de film, om 10.15 uur, kunnen kinderen (4+) hun eigen dierenmaskers maken in een knutselworkshop. 

Beuk! (4+) 

Op woensdag 1 mei is om 15.00 uur de voorstelling Beuk! van Kim van Zeben en Rogier in ‘t Hout te zien. Deze vrolijke slapstickcomedy gaat over Sjef de Muis, die zijn huis verliest wanneer iemand zomaar zijn boom omzaagt. Hij vlucht weg en vindt een schuilplaats onder de blokhut van Beuk de Houthakker. Maar die is hier niet blij mee. Een voorstelling vol spectaculaire achtervolgingen, gevechten en komische valpartijen, over echte vriendschap tussen mens en dier. 

Het Donker (5+) 

Theatermaker Sonja van Ojen neemt kinderen donderdag 2 mei om 15.00 uur mee op avontuur in ‘Het Donker’. Het donker lijkt soms mysterieus en eng, maar er zitten ook heel veel leuke dingen verstopt. Een grappige voorstelling vol poppen, pop-ups, visuele trucs, livemuziek en humor. 

Robot Dreams (6+) 

Op vrijdag 3 mei om 15.00 uur wordt KROOST afgesloten met de film Robot Dreams. Dog is het zat om alleen te zijn en bouwt zijn eigen robot. Ze worden beste vrienden en samen gaan ze erop uit om New York te ontdekken.

Ga voor alle informatie en tickets naar www.cultureelcentrumcorrosia.nl.

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto