De Tussenring krijgt groot onderhoud. (Archieffoto: Leroy Mulder)
De Tussenring krijgt groot onderhoud. (Archieffoto: Leroy Mulder) Almere DEZE WEEK

Verkeershinder op Tussenring vanaf 22 september

Algemeen

ALMERE - De provincie Flevoland start op woensdag 22 september met onderhoudswerkzaamheden aan de Tussenring (N703). Op het traject tussen de A6 en de N702 Buitenring wordt het asfalt vervangen. Uitgezonderd enkele afsluitingen in de nacht en een weekend, blijft de Tussenring zo veel mogelijk open voor bestemmingsverkeer in beide richtingen. De werkzaamheden duren tot 3 november 2021. 

De N703 Tussenring is toe aan groot onderhoud. Het hele traject wordt voorzien van nieuw asfalt en voor extra veiligheid uitgevoerd met ribbelstroken en reflecterende glasbollen. Ook krijgen de kruispunten met de Vrijheidsdreef en de Mondriaanweg nieuw asfalt. Na uitvoering van de werkzaamheden moet de weg weer zo’n vijftien jaar vooruit kunnen.

Beperkte afsluiting

De Tussenring blijft zo veel mogelijk open voor bestemmingsverkeer. Ook worden de werkzaamheden in meerdere fasen uitgevoerd zodat de omgeving van de Tussenring zo goed mogelijk bereikbaar blijft. Wel zal de Tussenring enkele malen in de nacht gesloten zijn voor het plaatsen van wegafzettingen. In de laatste fase van de werkzaamheden is de Tussenring een aantal keer ’s nachts en een weekend volledig afgesloten voor alle verkeer zodat de kruispunten met de Vrijheidsdreef en de Mondriaanweg aangepakt kunnen worden. Het verkeer kan dan gebruik maken van de omleidingsroutes.

Adviesroute doorgaand verkeer

Het advies voor het doorgaande verkeer is gebruik te maken van de adviesroute via de Hogering, Buitenring en de A6. Lokaal verkeer kan de omleidingsroute volgen aan de hand van de gele borden.

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto