Het Flevoziekenhuis. (Archieffoto: Fred Rotgans)
Het Flevoziekenhuis. (Archieffoto: Fred Rotgans) OPS

Cliëntenraad Flevoziekenhuis zoekt panelleden

Algemeen

STAD CENTRUM - De cliëntenraad van het Flevoziekenhuis is een wervingsactie gestart voor leden van een nieuw op te richten panel. Iedereen die zijn of haar ervaring over de zorg in het Flevoziekenhuis wil delen, kan lid worden van het nieuwe panel van de cliëntenraad.

De cliëntenraad is voor het Flevoziekenhuis de ‘stem’ van haar patiënten en hun naasten. De raad adviseert – gevraagd en ongevraagd - over de kwaliteit van zorg.  Naast overleg met de raad van bestuur, vindt er periodiek overleg plaats met de raad van toezicht, de ondernemingsraad en de besturen van de medische staf en verpleegkundige staf.

Nieuw panel

Deelnemers van het nieuwe panel ontvangen een aantal keer per jaar een online vragenlijst. Bijvoorbeeld over de zorg, gastvrijheid, schoonmaak, en andere actuele onderwerpen. Naast de online wervingscampagne zijn de leden van de cliëntenraad deze week aanwezig in de centrale hal om te flyers uit te delen en vragen te beantwoorden.“Met de slogan ‘Onze ervaring telt’ benadrukken we dat de ervaring van patiënten en hun naasten ertoe doet.” Aldus Pim van den Toorn, voorzitter van de cliëntenraad. “Voor het ziekenhuis zijn wij een belangrijke gesprekspartner.”

Meedoen aan het panel is altijd vrijblijvend. Voor informatie en aanmelden: kijk op flevoziekenhuis.nl/panel.

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto