(Foto: aangeleverd)
(Foto: aangeleverd)

Werken met uitzicht op de Oostvaardersplassen

Algemeen

BUITEN - Bij Paviljoen de Oostvaarders beleef je de prachtige natuur van de Oostvaardersplassen Almere. Uniek is het weidse uitzicht vanuit het restaurant op dit schitterende moerasgebied. Weinig mensen weten nog dat dit één van de toegangspoorten is tot Nederlands jongste Nationaal Park, het Nationaal Park Nieuw Land. Wegens groei is het jonge en snelgroeiende restaurant op zoek naar versterking van haar team.

‘Mooiste werkplek van Almere’

“Je werkt hier echt op de mooiste plek van Almere. Er is altijd wat te beleven, gasten zijn vrolijk en het uitzicht op de Oostvaardersplassen vanuit ons restaurant verveelt nooit”, aldus bedrijfsleider Barbara Smit. Als leermeester begeleidt ze stagiaires en leerlingen voor de horeca. “Ook nieuwe medewerkers krijgen bij ons een interne horecatraining. Dat zorgt niet alleen voor blije collega’s maar ook voor blije gasten.” 

Van appeltaart tot Oostvaarders high tea

Het restaurant is gevestigd in het Natuurbelevingcentrum de Oostvaarders in Almere. Hier starten de mooiste wandel- en fietsroutes en excursies van Staatsbosbeheer. In het weekend en in de vakanties zijn er vaak leuke natuuractiviteiten of grotere evenementen, verzorgd door Stad & Natuur Almere. In het restaurant geniet je dagelijks van duurzame, groene en gezonde gerechten en dranken zoals duurzame koffie met verse appeltaart, flammkuchen, biologische baguettes en de bijzondere Oostvaarders high tea of high wine. Ook kun je hier groen vergaderen met duurzame catering.

Actuele vacatures zijn te vinden op de website van het restaurant: https://paviljoendeoostvaarders.nl/2021/10/18/horecatopper-gezocht/

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto