(Foto: aangeleverd)
(Foto: aangeleverd)

SENS Online Solutions en Playing for Success slaan handen ineen

Algemeen

ALMERE - Playing for Success (PfS) en SENS Online Solutions gaan nauwer samenwerken. In aanwezigheid van wethouder Hilde van Garderen hebben de eigenaar van SENS Online Solutions, Robin Sluijter, en Projectleider PfS, René Maertens, hiertoe een samenwerkingsovereenkomst ondertekend. 

PfS staat voor actief en betekenisvol onderwijs met een complimenterende docent. Verschillende doelgroepen kunnen deelnemen aan deze lessen. Negen jaar geleden startte PfS bij Almere City FC, wat inmiddels is uitgebreid met de accommodaties van Stichting Stad en Natuur, Kunstlinie en De Nieuwe Bibliotheek.

Actief en betekenisvol

Centrummanager Levy Mensink is enorm blij met deze samenwerking. “PfS is gestart bij Almere City FC en SENS Online Solutions is hun sponsor, dus het is heel logisch dat wij gaan samenwerken”, vertelt een enthousiaste Mensink. “De accommodatie van Almere City FC biedt heel veel mogelijkheden. Kinderen krijgen in het stadion op een actieve en betekenisvolle manier les. Het is een plek geworden waar leerlingen van alle onderwijsvormen leren. Ook thuiszitters vinden hier hun plekje, zodat zij daarna weer kunnen instromen in het regulier onderwijs”, vervolgt Mensink. “De marketingkennis van het online marketingbureau uit Almere gebruiken wij niet alleen om PfS te versterken, maar we zullen ook actieve en betekenisvolle marketinglessen in ons programma opnemen.” besluit de centrummanager.

Resultaatgerichte methode

Ook Robin Sluijter is verheugd over de samenwerking: “SENS Online Solutions gelooft dat bedrijven meer online succes kunnen behalen door onze flexibele en resultaatgerichte methode. Wij vinden het ook belangrijk om maatschappelijk betrokken te zijn, zo helpen we PfS om hen de kracht van marketing te laten ervaren. Daarnaast gaan medewerkers actieve lessen verzorgen aan kinderen van PfS.” Sluijter vervolgt: “We voelen ons als bedrijf erg verbonden met Almere en Almere City FC, dus deze samenwerking voelt erg goed”.

Waardering

Projectleider René Maertens is trots: “Je ziet dat er veel waardering is voor de werkzaamheden van Playing for Success, niet alleen in het onderwijsveld, maar ook bij allerlei instellingen én bedrijven. Hier is SENS Online Solutions een mooi voorbeeld van. Ik zet dan ook met veel plezier mijn handtekening onder het samenwerkingsconvenant onze bedrijven.”

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto