(Foto: Almere DEZE WEEK)
(Foto: Almere DEZE WEEK)

VVD stelt vragen over parkeersituatie bij Flevoziekenhuis

Algemeen

STAD - VVD Almere heeft het college van burgemeester en wethouders schriftelijke vragen gesteld over de gewijzigde parkeersituatie bij het Flevoziekenhuis. Dit naar aanleiding van het artikel ‘Wie een ziekenhuis bezoekt heeft wel iets anders aan zijn hoofd dan een parkeermeter’ dat Almere DEZE WEEK onlangs publiceerde.

VVD Almere wil weten of er bij het college meer van dit soort gevallen bekend zijn en hoe daar mee om is gegaan. Ook vraagt de partij wat het college vindt van de aanpassing van het parkeerbeleid op het Hennepveld nabij het Flevoziekenhuis waardoor parkeerders tegenwoordig gebruik moeten maken van een parkeermeter of parkeerapp. 

‘Is het college bekend met eventuele neveneffecten van de aanpassing van het beleid, zoals agressie tegen ziekenhuispersoneel en/of problemen voor sommige ziekenhuisbezoekers om de afstand van de Stadhuisgarage naar het Flevoziekenhuis af te leggen?’, vraagt de VVD. ‘Zo ja, hoe gaat het college en/of het Flevoziekenhuis hiermee om?’ Ook wil de partij weten of de signalen ten aanzien van het parkeren voor het college reden zijn om het parkeerbeleid te wijzigen. 

Het college heeft vier weken de tijd om de schriftelijke vragen te beantwoorden. 

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto