De vaccinatielocatie aan de Rondebeltweg in Almere. (Foto: GGD Flevoland)
De vaccinatielocatie aan de Rondebeltweg in Almere. (Foto: GGD Flevoland)

Vrije inloop voor boostervaccinatie

Algemeen

ALMERE - Voor een boostervaccinatie hoeft geen afspraak meer te worden gemaakt. Bij alle vijf de vaccinatielocaties van GGD Flevoland, waaronder de locatie aan de Rondebeltweg in Almere, kan men vanaf vandaag gewoon binnenlopen voor een extra prik.

“Wij hebben gemerkt dat wanneer inwoners van Flevoland een afspraak proberen te maken voor de boostervaccinatie, zij in sommige gevallen in eerste instantie een afspraak krijgen aangeboden op een locatie buiten de provincie. Om de inwoners van Flevoland in de gelegenheid te stellen de boostervaccinatie toch dichter in de buurt te kunnen krijgen, is het vanaf nu mogelijk om zonder afspraak een boostervaccinatie te halen in de genoemde locaties”, aldus GGD Flevoland.

Een boostervaccinatie is alleen te verkrijgen, wanneer de laatste coronavaccinatie drie maanden of langer geleden is of dat men minimaal drie maanden geleden Covid heeft doorgemaakt. Het is ook nog steeds mogelijk om voor de eerste of tweede prik vrij in te lopen.  

Inlooptijden

Aan de Rondebeltweg 52 in Almere is vrije inloop tussen 8:00 - 22:30 uur. De adressen en locaties van de vaccinatiestraten staan op www.eengezonderflevoland.nl

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto