Elfde stadsgesprek in Casa Casla (Foto:Richard Terborg)
Elfde stadsgesprek in Casa Casla (Foto:Richard Terborg)

Stadsgesprek 7 februari Casa Casla: wat heeft Almere nodig om fijn te kunnen leven en wonen?

Algemeen

ALMERE – Tijdens het tiende stadsgesprek op dinsdag 7 februari wordt er samen met inwoners en politici gesproken over de vragen ‘Wat heeft Almere nodig om er fijn te kunnen leven en wonen? Wat heeft Almere en haar inwoners nodig in de stad? Wat moet er gerealiseerd worden om van Almere een fijne stad te maken?’ Praat mee, kom met je ideeën. Er wordt hier geluisterd naar de inwoners.

Door Robert Mienstra en Marcel Beijer

We hebben het niet alleen over grote stadse projecten maar ook over wat er in de buurten en wijken nodig is om er fijn te kunnen wonen en leven. Inwoners weten dat het beste. Aan het eind van het stadsgesprek zal er een lijst met ideeën van de inwoners aan de politici worden overhandigd waarmee ze in de gemeenteraad aan de slag kunnen. 

Politieke weerslag

De stadsgesprekken zijn een initiatief van Casa Casla en Almere DEZE WEEK en zijn in het leven geroepen na de dramatisch slechte verkiezingsopkomst tijdens gemeenteraadsverkiezingen. De eerste tien bijeenkomsten waren zeer betekenisvol en hadden ook politiek hun weerslag. Na afloop van het stadsgesprek is er ruim de gelegenheid met elkaar en met raadsleden van gedachten te wisselen.

Dinsdag 7 februari
Locatie: Casa Casla aan het Weerwaterplein 3 (naast het Deventerpad)
Inloop: 19.00 uur
Aanvang: 19.30 uur
Gratis aanmelden kan via info@casacasla.nl

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto