Conciërge Frank Markus ontving bloemen en een bokaal. (Foto: Studio Rotgans/Rinus Lettinck)
Conciërge Frank Markus ontving bloemen en een bokaal. (Foto: Studio Rotgans/Rinus Lettinck)

Frank Markus (Aeres) conciërge van het jaar

Algemeen

HORTUS - Frank Markus van Aeres Hogeschool werd uit ruim 90 inzendingen verkozen tot Almeerse conciërge van het jaar 2022. Dinsdag werd hij verrast in zijn school.

D66 Almere organiseerde dit jaar voor de tiende keer de conciërge van het jaar verkiezingen om aandacht te geven aan de belangrijke rol van conciërges op school. “Het was ontzettend lastig om uit de drie genomineerde conciërges, Simon, Danny en Frank, een winnaar te kiezen” vertelt Spencer Alberg, raadslid D66 Almere. “Zij zijn alle drie ontzettend betrokken bij hun school en vervullen echt een onmisbare rol. De doorslag voor Frank waren de bijzondere en lovende verhalen van zijn collega’s en studenten op school. Zo staat Frank niet alleen klaar bij een lekke fietsband, maar ook voor studenten die kampen met liefdesverdriet of eenzaamheid. Hij heeft aandacht voor iedereen en laat je nooit in de kou staan”.

De afgelopen week werd in het grootste geheim de uitreiking georganiseerd. Studenten en docenten werden naar de centrale hal gelokt waar Frank vervolgens warm werd toegesproken door zijn collega’s en studenten. “We hebben er samen met Aeres een feestje van gemaakt“, aldus Spencer Alberg. 

Aeres Hogeschool staat op het voormalige Floriade terrein en richt zich op agrarisch en educatief hoger onderwijs.

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto