Een cheque van 5000 euro voor het Boodschappenhoekje Almere. (Foto: BM Fotografie)
Een cheque van 5000 euro voor het Boodschappenhoekje Almere. (Foto: BM Fotografie)

VriendenLoterij steunt Boodschappenhoekje Almere met 5000 euro

Algemeen

ALMERE - Het Boodschappenhoekje uit Almere is door de VriendenLoterij benoemd tot Club van de Week en heeft daarom een eenmalige bijdrage van 5000 euro gekregen. 

Het Boodschappenhoekje is sinds de oprichting flink gegroeid en kan het geld goed gebruiken voor de professionalisering van hun concept. Secretaris Hans van Os: “Deze financiële impuls kunnen we goed gebruiken om verder te professionaliseren om zo onze cliënten nog beter te ondersteunen. Zo gaan we onder andere onze administratie digitaliseren en helpen we onze klanten digitaal vaardig te worden.”

Clubs van de Week

Clubs van de Week is door de VriendenLoterij in het leven geroepen om clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland een steuntje in de rug te geven. Zij krijgen ieder een bijdrage van 5000 euro van de VriendenLoterij voor een specifiek doel of een maatschappelijk project voor de club en haar leden. Om voor de titel in aanmerking te komen, kunnen clubs, verenigingen en stichtingen zich aanmelden op www.clubsvandeweek.nl.

Deelnemers van de VriendenLoterij hebben ook de mogelijkheid om voor een zelfgekozen organisatie mee te spelen. Minimaal 40 procent van de inleg van de deelnemer gaat dan direct naar een eigen gekozen club, vereniging of stichting.

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto