Het gebouw Casa Casla aan het Weerwaterplein. (Foto: aangeleverd)
Het gebouw Casa Casla aan het Weerwaterplein. (Foto: aangeleverd)

Laat je stem horen, stadsgesprek 4 april Casa Casla: Hoe groen willen we de stad hebben?

Algemeen

ALMERE – Onkruid in de wijk, een doorn in het oog van veel Almeerders. Wegbranden die boel. Maar anderen zeggen weer… laten staan, goed voor de insecten. En dan dat 12 keer per jaar maaien, de een zegt ‘er kan niet vaak genoeg gemaaid worden’, de ander vindt dat alle ruimte er moet zijn voor bloemen en kruiden. Wat willen we met de stad… keurig aangeharkt of omtoveren tot natuur?

Hierover gaat het stadgesprek op 4 april dat Casa Casla samen met Almere DEZE WEEK organiseert. Maken we van Almere een lekker wild stadspark of willen we grasvelden als een biljartlaken? Mag onkruid welig tieren in de straten ten behoeve van de biodiversiteit en moet iedere overbodige steen in de straat vervangen worden door een plant? Hoe groen willen we de stad hebben?

Groene stad?

We vragen in het Stadsgesprek daarom aan de Almeerders wat voor groene stad zij willen hebben.
Praat mee, kom met ideeën en argumenten en doe de aanwezige raadsleden suggesties voor het groenbeleid in Almere.

Inbreng

De opzet van het Stadsgesprek is dat er naar elkaar geluisterd wordt. Ook door de raadsleden die aanwezig zijn. Deze avond zullen ook deskundigen aanwezig zijn en meeluisteren en vragen beantwoorden. Uiteraard reageren ook de raadsleden op de inbreng van de inwoners en zullen zij vertellen wat zij met de opbrengst van de avond gaan doen in het stadhuis.

Na afloop van het stadsgesprek is er ruim de gelegenheid met elkaar en met raadsleden en de deskundigen van gedachten te wisselen

Stadsgesprek Casa Casla

Dinsdag 4 april
Locatie: Casa Casla aan het Weerwaterplein (naast het Deventerpad)
Inloop: 19.00 uur
Aanvang: 19.30 uur
Gratis aanmelden kan via info@casacasla.nl

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto