(Foto: aangeleverd)
(Foto: aangeleverd)

Bibliotheek Buiten weer open op tijdelijke locatie

Algemeen

BUITEN CENTRUM – De Nieuwe Bibliotheek in Almere Buiten gaat weer open. Tijdens de sluitingsperiode zijn duizenden boeken verhuisd naar de nieuwe, tijdelijke locatie. Vanaf maandag 6 mei om 10.00 is iedereen uur weer welkom op het Keerkringplein 18, tegenover het zwembad, naast het busstation.

Om bezoekers weer welkom te heten, staat de eerste openingsweek, van 6 tot en met 11 mei, in het teken van feest. Op maandag 6 mei om 12.00 uur opent Bibo de Biebhond officieel het pand. Woensdag 8 mei is er om 10.30 uur een extra feestelijk voorleesmoment, met knutselen, limonade, koffie en thee. Voor de wat oudere kinderen is er op vrijdag 10 mei om 14.00 uur een workshop ‘Bouw je eigen BEP’. Je bouwt een kleine robot waarvan je jouw eigen creatieve omhulsel aan het einde mee naar huis mag nemen! Kijk op de website van De Nieuwe Bibliotheek voor meer informatie.

Voor bibliotheekleden uit Buiten die in de eerste week een bezoek brengen, ligt er een leuke verrassing klaar. Iedereen is van harte welkom voor mooie gesprekken, gezelligheid, kennis en informatie, lenen en lezen van boeken, kranten en tijdschriften, activiteiten en veel meer.

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto