(Foto: aangeleverd)
(Foto: aangeleverd)

Griezelen tijdens Halloween Run in Buiten

Sport

BUITEN - Het was zaterdagavond weer griezelen geblazen voor de deelnemers aan de Halloween Run in Almere Buiten. Er werd heel wat gegild tijdens deze ‘Fun Run’ in en rondom het centrum van Almere Buiten, waarbij deelnemers onder andere door een spookachtig Meridiaanpark en een pikdonkere garage liepen. 

“Pure horror, maar op een positieve manier”, lachte de 38-jarige Melissa na afloop. “Het was eng, maar genieten.” De 7-jarige Jayden, die twee uur eerder aan de Kids Run meedeed, was even enthousiast. Hij had dan wel support van wat vriendjes en ook zijn meelopende vader, maar soms schrok hij behoorlijk. “Vooral toen er een soort spook achter een hoekje vandaan kwam gesprongen”, lacht hij. “Toen moest ik even gillen. Maar ook heel erg lachen.”

Ambert, een twintiger die meedeed aan de 2.5 kilometer walk, had ook de avond van haar leven. “Bij ieder hoekje ben je bang dat er wat gaat gebeuren en dat er iemand op je af gesprongen komt. Dat houdt het spannend en heel leuk.”

Volgens organisator Start2Finish deden er ongeveer 500 deelnemers mee. Een dag later stond de vanaf dezelfde locatie De 30 van Almere plaats.

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto