De club houdt een event (Foto: Fred Rotgans)
De club houdt een event (Foto: Fred Rotgans) lettinck

JBN-licentie voor Mobility Gym Judo

Sport

BUITEN – De judoclub Mobility Gym Judo in Almere Buiten heeft de licentie van de Judobond Nederland binnen. Op 3 april houdt de club een in-house Judo Event waar geïnteresseerden kunnen kennismaken met de club.

Eind vorig jaar hing het voortbestaan van de judoclub, die ooit 450 leden telde, in Almere Buiten aan een zijden draadje toen ze plotseling hun oefenruimte moesten verlaten vanwege het faillissement van de verhuurder. Er werd onderdak gevonden bij Fitness Mobility Gym en via een crowdfundactie konden nieuwe materialen worden aangeschaft. Er zijn alleen nog nieuwe judomatten nodig. De Crowdfundactie loopt daarom nog even door via GoFundMe (Zoek op: Mobility Gym). Inmiddels is er dus ook weer een licentie van de judobond, waar ook een samenwerking mee wordt aangegaan.

Judo Event

Op zondag 3 april houdt de judoclub een In-house Judo Event, waar ze clinic’s gaan geven. Zo is er een valpreventie voor ouderen, een clinic voor kinderen van 4 tot 9 jaar en een clinic voor jongeren van 10 tot 17 jaar. Daarnaast worden demonstraties van Kata’s en wedstrijden gegeven. Op 8 mei zullen sporters van de judoclub bovendien meedoen aan het Fuyiama toernooi in Amsterdam.

(Foto: Kunstlinie x Black Childish)
Tentoonstelling 'Stille Wateren' vertelt verhaal over slavernijverleden Uit 19 uur geleden
Farah en Seka uit Almere staan in de finale van Mrs Netherlands Universe. (Foto: Gerard Nuijten)
Tweede Almeerse finalistes Mrs Netherlands Universe Algemeen 20 uur geleden
Jos van Hulst (derde van rechts) benadrukte eind januari tijdens een speciale raadsbijeenkomst dat kunst en cultuur gelijke tred moeten houden met de groei van de stad. (Foto: Almere DEZE WEEK)
Noodkreet theatergroep Suburbia over bezuiniging op kunst en cultuur Algemeen 21 uur geleden

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto