Afbeelding

Paradag bij Buitenhout MHC

Sport

BUITEN - Hockeyclub Buitenhout MHC in Almere Buiten organiseert zondag 26 juni een Paradag van 10.30 tot 12.00 uur. Wie wil kennismaken met parahockey is van harte welkom. 

De hockeyclub in Buiten is bezig met het opzetten van een G team, oftewel een parahockeyteam. “Wij doen dit omdat wij vinden dat iedereen zou moeten kunnen sporten in een veilige omgeving, waar ook nieuwe vriendschappen gemaakt worden, waar - als je dat leuk vindt natuurlijk - een bardienst gedaan mag worden en waar iedereen even belangrijk is”, aldus de paracommissie van Buitenhout MHC. “Wij  hebben binnen de club erg veel leden die werken of affiniteit hebben met deze doelgroep en weten daardoor ook hoe belangrijk het is, dat zij naast hun werk en woongroep ook nog iets hebben waar ze sportief bezig kunnen zijn.”

Met de paradag hoopt Hockeyclub Buitenhout MHC veel jongeren enthousiast te kunnen maken om te komen hockeyen. “Gewenst is dat ouders meekomen en kunnen zien hoe leuk het is. Na het hockeyen wordt er met elkaar lekker geluncht. Dit is gratis, maar aanmelden is wel verplicht.”

Aanmelden kan via parahockey@buitenhoutmhc.nl.

Uit de krant